Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος στην Κύπρο

  • Dogma
δημητριάδος

Στην Μεγαλόνησο Κύπρο θα βρεθεί, το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προσκεκλημένος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής & Πάσης Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά πνευματικών εκδηλώσεων.

Ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος, την Παρασκευή 17 Μαρτίου, θα χοροστατήσει στην Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Στροβόλου, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου ο κ. Ιγνάτιος θα συμμετάσχει στην Επιμορφωτική Ημερίδα, που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, στο Κέντρο Μελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο Λευκωσίας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων, και θα έχει γενικό θέμα: «Η θωράκιση των Δικαιωμάτων του Παιδιού από τους Γονείς». Ο Σεβασμιώτατος θα μιλήσει με θέμα «Η ταυτότητά μας μέσα στη σύγχρονη κοινωνία (Αναφορά στη Χάρτα των Δικαιωμάτων του παιδιού)».

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (19/3) θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παλουριωτίσσης στη Λευκωσία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.

TOP NEWS