Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

  • Dogma
βόλου

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχτηκαν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου τρόφιμοι και εθελοντές του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου τον Σεβασμιώτατο Μητρόπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, βρέθηκε κοντά στους τροφίμους και τους δεκαπέντε εθλεοντές του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

βόλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, συνομίλησε με τους υπευθύνους και τα παιδιά και τους προσέφερε πρωτοχρονιάτικα δώρα εκ μέρους του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», τα οποία ήταν καινούργια αθλητικά υποδήματα για όλα τα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, έφερε την ευλογία και την ειρήνη του Θεού σ’ ένα χώρο ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω του αναγκαστικού εγκλεισμού μιας ομάδος εφήβων, που ο αριθμός της όσο αυξάνεται τόσο τα προβλήματα διογκώνονται.

Τόσο η Τοπική Εκκλησία, όσο και ο Σύλλογος, στηρίζουν ουσιαστικά και πρακτικά τις προσπάθειες των υπευθύνων του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου με τη χρηματοδότηση προγραμμάτων, τη μηνιαία οικονομική βοήθεια και την εβδομαδιαία επίσκεψη έξι εθελοντών, οι οποίοι είναι δύο ιερείς και τέσσερις εθελοντές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συστηματικά και διακριτικά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος συμπαρίσταται στο ευαίσθητο έργο που επιτελούν κοινωνικοί φορείς και οργανισμοί της Μαγνησίας και, μάλιστα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και προβληματική οικονομική συγκυρία.

Στόχος μεταξύ άλλων της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού να δίνει στα παιδιά του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου χαρά και να γεμίζει δημιουργικά το χρόνο τους, σε μια προσπάθεια να κρατά τη σκέψη τους μακρυά από τα τόσο προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

 

TOP NEWS