«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» στις φυλακές της Λάρισας

  • Dogma

Kλιμάκιο συνεργατών του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος» μετέφερε στη Λάρισα και παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία της πολυπληθούς φυλακής της πόλης μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας

Στις 3/12 κλιμάκιο συνεργατών του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος» μετέφερε στη Λάρισα και παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία της πολυπληθούς φυλακής της πόλης μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας. Σ’ αυτόν τον χώρο κράτησης στοιβάζονται 650 κρατούμενοι συνάνθρωποί μας, η πλειονότητα των οποίων είναι άποροι.

Η τοπική μας Εκκλησία, διά του «Εσταυρωμένου», ετοίμασε και παρέδωσε στην αρμόδια Κοινωνική Υπηρεσία πολλά αναγκαία είδη, όπως χειμωνιάτικα ενδύματα, εσώρουχα, είδη προσωπικής καθαριότητος, κουβέρτες, μπουφάν κ.α. Τόσο η παρουσία του π. Θεοδώρου, Υπευθύνου του «Ε» και της «Δ», και των τριών συνεργατών του, όσο και η πλούσια προσφορά της τοπικής μας Εκκλησίας, ενίσχυσαν υλικά και ψυχολογικά όλους τους ανθρώπους της φυλακής, οι οποίοι εξέφρασαν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους και την ευγνωμοσύνη τους για την συνεχιζόμενες ανθρωπιστικές αποστολές.

TOP NEWS