Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
κώστας μπακογιάννης

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδς κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Για θέματα που αφορούν στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βοιωτία είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση ο  Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης, το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, στην Αρχιεπισκοπή.

Ο Περιφερειάρχης Στεράς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης μετά τη συνάντηση τόνισε: «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο. Κάθε λεπτό μαζί του είναι ένα πνευματικό δώρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας και στην οποία ο Μακαριώτατος δείχνει πάντα πολύ μεγάλη ευαισθησία. Είναι γνωστό ότι η συνεργασία μας είναι πολύ στενή ευρύτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη επισημαίνοντας:  «κουβεντιάσαμε για θέματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία σήμερα, θέματα που θέλουν στήριξη, αλλά και εκκρεμότητες που έχω αφήσει στην Βοιωτία».

πηγή: ecclesia.gr
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS