Ο Μαρωνείας Παντελεήμων συνεχάρη τον χρυσό Πρωταθλητή Μπανιώτη

  • Dogma
μπανιώτη

Τον χρυσό Πρωταθλητή Κωνσταντίνο Μπανιώτη συνεχάρη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, δε θα μπορούσαν να μην συγχαρούν τον χρυσό Πρωταθλητή Κωνσταντίνο Μπανιώτη, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά στο άλμα εις ύψος και έβαλε πλώρη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συγχαρητήρια επιστολή της τοπικής Εκκλησίας και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος στο χρυσό Πρωταθλητή Κωνσταντίνο Μπανιώτη

Με αφορμή την χρυσήν διάκρισιν του Κομοτηναίου Κωνσταντίνου Μπανιώτη στο άλμα εις ύψος που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απετέλεσε πρόκρισι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η τοπική Εκκλησία και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων συγχαίρουν προσωπικώς τον χρυσό Πρωταθλητή, καθώς η επιτυχία του αυτή αποτελεί καρπό συστηματικού και επίπονου αγώνος σε αρμονική συνεργασία και καθοδήγησι μετά του προπονητού και των μελών του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Η ολόθυμη προσευχή και παράκληση προς το Θεό είναι να τον ενισχύη και να του χαρίζη πάντοτε παρόμοιες και ανώτερες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

TOP NEWS