Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην ενορία Παμμέγιστων Ταξιαρχών

  • Dogma
χαλκίδος

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος, με αφορμή την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Ναού, στην οποία ο ίδιος δεν δύναται να είναι παρών, επειδή προσεκλήθη από τον Σεβασμιώτατο άγιο Λαγκαδά κ. Ιωάννη, στην Ιερά του Μητρόπολη.

 

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος και την συνοδεία του υποδέχθηκαν στην Ενορία οι Εφημέριοι Αρχιμ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, Ιερομ. Γρηγόριος Κλεούδης και Πρεσβ. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης και ο αφυπηρετήσας Πρωτοπρεσβ. Αθανάσιος Καμαριωτης, ενώ ο Επίσκοπός μας χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχε πλήθος ευσεβών χριστιανών.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού Αναγνώσματος ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ πριν την Απόλυση προεξήρχε στα ιερά Μνημόσυνα κεκοιμημένων Ενοριτών και στο τέλος ευχήθηκε εόρτια σε όλους για την προσεχή πανήγυρη της Ενορίας.

Οι Ι. Ακολουθίες μεταδοθηκαν σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7 fm).

TOP NEWS