Ο Μητροπολίτης Καισαριανής έναντι των αιρέσεων στην Κροκίδειο αίθουσα

  • Dogma
αιρέσεων

Σε συνέχεια της ποιμαντικής προσπάθειας που καταβάλει η Μητρόπολη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους για τον πνευματικό καταρτιμσό των πιστών, έχει προσκαλέσει σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ να ομιλήσε με θέμα: «Η ποιμαντική στρατηγική της Ενορίας έναντι των ποικιλωνύμων αιρέσεων και της πλάνης».

Η Μητρόπολη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους με πρωτεργάτη της τον Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο διοργανώνει συχνά συναντήσεις για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας, υπό τον τίτλο «Εις οικοδομήν τού σώματος του Χριστού».

Σήμερα Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην Κροκίδειο αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου), θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

Η Μητρόπολη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους προσκαλεί όλους τους πιστους να παρακολουθήσουν μια άκρως εποικοδομητική συνεδρία καθώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ με το πολυποίκιλο και αξιοθαύμαστο Ποιμαντικό έργο ως και το κυρωτικό και συγγραφικό, που έχει επιδείξει στην Ι. Μητρόπολή του, αλλά και με την ευρυμάθεια και τον ρέοντα λόγο του, που τον διακρίνει, δύναται να προσφέρει τρόπους αντιμετωπίσεως των αιρέσεων και των πεπλανημένων διδασκαλιών, που κυκλοφορούν, και ώστε να μην κινδυνεύει το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγιοτάτης Εκκλησίας μας. Τον διάλογο που θα ακολουθήσει, θα συντονίσει, όπως πάντα, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.

TOP NEWS