Ο Πατρών Χρυσόστομος στην πορεία κατά της ανεργίας

  • Dogma
πατρών χρυσόστομος

Συντάσσεται στον αγώνα κατά της ανεργίας ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Στην πορεία κατά της ανεργία, την οποία πραγματοποιεί ο Δήμος Πατρέων συμμετείχε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ανέμενε την πορεία στην περιοχή Αγίου Βασιλείου, όπου χαιρέτισε τους συμμετέχοντες και τους ακολούθησε συμβολικά.

Με την κίνησή του αυτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος θέλησε να τονίσει τη συμμετοχή της τοπικής Εκκλησίας στους αγώνες κατά της ανεργίας.

Η πορεία ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στις 9:30 , από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας.

Επικεφαλής της πορείας, που ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου, είναι ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και συμμετέχουν αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, καθώς και πολλοί πολίτες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης «θα είναι ένα μεγάλο λαϊκό ποτάμι, όπου θα συναντηθούν οι Δήμοι της Αιγιάλειας, του Ξυλοκάστρου, του Κιάτου, του Βέλου-Βόχα, της Κορίνθου, του Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, των Μεγάρων, της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου, του Χαϊδαρίου, για να φτάσουμε στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 10 Απριλίου».

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πατρέων σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της πορείας,  «θα γίνουν σε όλες τις πόλεις όπου θα διανυκτερεύσουμε, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις». Ειδικότερα, στάσεις και συγκεντρώσεις θα γίνουν στο Αίγιο, στην Ακράτα, στο Ξυλόκαστρο, στην Κόρινθο , στους Αγίους Θεοδώρους, στα Μέγαρα, στην Ελευσίνα και στο Χαϊδάρι, ενώ οι συμμετέχοντες στην πορεία θα διανυκτερεύουν σε αθλητικά κέντρα των προαναφερόμενων πόλεων.

TOP NEWS