Ο Πατρών στο Δημοτικό Σχολείο Σαγεΐκων

  • Dogma
πατρών

Την Πέμπτη 21.4.2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος εν όψει των εορτών του Πάσχα, επεσκέφθη το Δημοτικό Σχολείο Σαγείκων.

Ο Μητροπολίτης Πατρών επισκέφθηκε το σχολείο κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Διευθύντριας του Σχολείου και του Διδακτικού προσωπικού, του Συλλόγου Γονέων, καθώς και των μικρών Μαθητών, ως και της Διευθύντριας και του προσωπικού του Νηπιαγωγείου.

Στο πλαίσιο αυτής της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών, η Διευθύντρια του Σχολείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων, προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και προς την τοπική Εκκλησία γενικώς, διότι η Ιερά Μητρόπολις στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Σχολείου.

20160421_095430

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, μίλησε με θερμά λόγια για τους Δασκάλους του Σχολείου, τους συνεχάρη, όπως και τους φορείς της περιοχής, στην οποία διαμένουν πολλοί αδελφοί μας Ρομά και έδωσε πνευματικά μηνύματα για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου προς τους μαθητάς, στους οποίους προσέφερε από μια λαμπάδα για το Πάσχα.

20160421_102112

Τα παιδιά με πολλή αγάπη και σεβασμό προσέφεραν έργα που ζωγράφισαν για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών και τους λοιπούς προσκεκλημένους.

20160421_095420

Στην συνάντηση αυτή, παρέστησαν, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος της περιοχής, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρίστος Νικολάου με συνεργάτες του, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και ο Εφημέριος της Ενορίας π. Νικόλαος Ριτσίκαλης.

TOP NEWS