O Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στα «Καραϊσκάκεια 2017»

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος παρέστη στην τελετή έναρξης της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος στο χαιρετισμό του, ανέφερε: «Η δυναμική και πολυετής παρουσία των «Καραϊσκακείων» αποδεικνύει αναντίρρητα πως πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, καθώς εφέτος συμπληρώνεται μισός αιώνας συνεχούς δράσης του θεσμού αυτού στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής.

Αγαπήθηκε από τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες, γνώρισε μεγάλη αποδοχή και εξακολουθεί να μεταδίδει ολοζώντανο το μήνυμα της ειρήνης των λαών, της αλληλεγγύης και της αγάπης. Συγχαίρω όλους τους εκλεκτούς συμμετέχοντες και εκείνους βέβαια, που κοπίασαν για την διοργάνωση των «Καραϊσκακείων 2017». Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ευγενείς σκοπούς της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού».

TOP NEWS