Ο Τρίκκης Χρυόστομος τραγουδά «Έχε γεια Παναγιά»

  • Dogma
τρίκκης χρυσόστομος

Μία έκπληξη επιφύλασσε σε όλους τους συμμετέχοντες της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 08 Μαΐου για τη λήξη των κατηχητικών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομοςστο στο φινάλε της εκδήλωσης δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει το παραδοσιακό «Έχε γεια Παναγιά».

Την ώρα που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος τραγουδούσε το γνωστό αγαπημένο παραδοσιακό άσμα, χόρευαν όλα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων.

τρίκκης χρυσόστομος

Στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές, τόσο τα παιδιά, όσο ο Μητροπολίτης  Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

Μία ένδειξη για το πόσο καλά ερμήνευσε το τραγούδι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

τρίκκης χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος έχει αποδείξει έως τώρα στην μικρή θητεία του ως Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών ότι είναι ανάμεσα στο ποίμνιό του, κοντά τους , δίπλα τους, με κάθε τρόπο, ότι είναι ένας από εκείνους που αφουγκράζεται και συμμερίζεται τις χαρές και τις λύπες τους, ξεπερνώντας κάθε ταμπού και αντιλήψεις που υπήρχαν έως τώρα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι Εκκλησία χρειάζεται άξιους εκπροσώπους του λόγου του Θεού.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Trikala ola

 

TOP NEWS