O Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος καλεί συνταξιούχους να γίνουν Ιερείς (βίντεο)

  • Dogma
τρίκκης και σταγών

Στο «στόχαστρο» του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων.

Πανηγυρική ήταν το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα Τρικάλων, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε μετά κηρύγματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στην παρθενική του παρουσία στον προαναφερόμενο Ιερό Ναό από την ημέρα της ενθρονίσεώς του και ταυτόχρονα χειροτόνησε και τον νέο Ιερέα της Εκκλησίας.

Με αφορμή την χειροτονία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην έλλειψη Ιερέων, απευθύνοντας κάλεσμα σε …συνταξιούχους να γίνουν Ιερείς…

Από το κήρυγμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη δεν απουσίασαν και οι αιχμές προς την Κυβέρνηση για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, ενώ το πλήθος έσπευσε να πάρει την ευχή και τον …καλωσόρισε με μια …κουλούρα.

Λίγο αργότερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ευλόγησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας Τρικάλων, με τον κ. Χρυσόστομο να εύχεται στην Διοίκηση του Συλλόγου και τα Μέλη να έχουν υγεία ώστε να διαδίδουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου.

Πηγή: Trikala.news

TOP NEWS