Ομιλία για τον Άγιο Λουκά τον ιατρό από τον μητροπολίτη Αργολίδας

  • Dogma

Η Επιστημονική Ένωση Ιατρών Υγεία (Ε.Ε.Ι.Υ.) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργάνωσαν σήμερα σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου την ετήσια επιστημονική συνάντησή τους. Την έναρξη των εργασιών της συνάντησης έκανε ο μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος με ομιλία του για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Μπουγιώτης Βαγγέλης

Η Επιστημονική Ένωση Ιατρών Υγεία (Ε.Ε.Ι.Υ.) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργάνωσαν σήμερα σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου την ετήσια επιστημονική συνάντησή τους.

Την έναρξη των εργασιών της συνάντησης έκανε ο μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος με ομιλία του για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Στην Επιστημονική Συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο.

Η Επιστημονική Ένωση Ιατρών Υγεία (Ε.Ε.Ι.Υ.) δραστηριοποιείται στην οργάνωση Επιστημονικών Συναντήσεων, με σκοπό την ανταλλαγή ιατρικών γνώσεων και εμπειριών.

Επίσης, διοργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις τόσο στα πλαίσια του ΥΓΕΙΑ, όσο και σε συνεργασίες με τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους, πραγματοποιώντας επιστημονικές ημερίδες.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των ιατρών του ΥΓΕΙΑ. Κάθε χρόνο η Ε.Ε.I.Υ., μετά από διαδικασία επιλογής, βραβεύει (χρηματικά και με έπαινο) για την εργατικότητα και το ήθος έναν από τους νεώτερους έμμισθους ιατρούς του ΥΓΕΙΑ.

Το βραβείο αυτό ονομάζεται βραβείο «Αριστείας» (συνήθως χορηγείται στη μνήμη επιφανούς εκλιπόντος ιατρού του ΥΓΕΙΑ).

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

TOP NEWS