Πακέτα αγάπης από τη Μητρόπολη Λαρίσης σε ευάλωτες οικογένειες

  • Dogma
λαρίσης

Στο πλαίσιο  της φιλανθρωπικής της δραστηριότητας και του κοινωνικού της έργου, η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου ενίσχυσε για τις ημέρες του Πάσχα 4.635 οικογένειες.

Η Μητρόπολη Λαρίσης, εκτός των φιλανθρωπικών της Ιδρυμάτων, όπου καθημερινά επιτελείται ένα σπουδαίο έργο και βρίσκουν θαλπωρή εκατοντάδες άτομα, τόσο στο Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο, όσο και στο Συσσίτιο »Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ», το Γενικό Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως άλλα και όλες οι Ενορίες όργωσαν κυριολεκτικά όλα τα σπίτια των απόρων αδελφών προσφέροντας τους τρόφιμα, κρέατα και χρήματα για τις εορτές του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος, πρωτεργάτης αυτού του έργου, ευχαρίστησε όλα τα Συμβούλια που δραστηριοποιήθηκαν προκείμενου από κανένα σπίτι να μην απουσιάσουν τα απαραίτητα αγαθά. Ευγνώμονες ευχαριστίες απευθύνει η Ιερά Μητρόπολις και σε όλους τους αφανείς ευεργέτες και δωρητές, οι οποίοι συνεισφέρουν οικονομικά αλλά και εθελοντικά ώστε να προάγεται το επιτελούμενο Φιλανθρωπικό έργο και εύχεται για τις Άγιες ημέρες η Ανάσταση του Χριστού μας να γίνει Ανάσταση της κοινωνίας και της Πατρίδος μας.

demata_2017-4 demata_2017-10 demata_2017-7 demata_2017-6

TOP NEWS