Παρουσίαση βιβλίου Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα

  • Dogma
ιλίου

Σήμερα, Τετάρτη 17 Μαϊου στις 11:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου πρόκειται να παρουσιαστεί η εκδοθείσα διδακτορική διατριβής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα.

Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση Παρουσίασης της εκδοθείσης Διδακτορικής Διατριβής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα με τίτλο «Θεέ μου, Θεέ μου… ψυχική εξάντληση και «αποξένωση» του κληρικού», την Τετάρτη 17η Μαιου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1ος όροφος), μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Θεολογικού Λόγου και Τέχνης 2017.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

* Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής Ηθικής & Ποιμαντικής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

* Ο Ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Τσιρώνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας του σύγχρονου πολιτισμού και του χριστιανισμού του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

* Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ελλογιμώτατος κ. Νίκος Μαγγιώρος,

Επίκουρος Καθηγητής Κανονικού & Εκκλησιαστικού Δικαίου του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης¨».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΒΙΒΛΙΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ-ΙΛΙΟΥ

TOP NEWS