Η πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
πρόεδρος

Η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για την συνεργασία του Συλλόγου με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η οποία περιλαμβάνει ένα πλαίσιο ενημέρωσης και μετάδοσης του μηνύματός του, ώστε να εγγραφούν περισσότεροι εθελοντές δότες.

Η κ. Βαρδινογιάννη εξήρε το σημαντικό έργο της Εκκλησίας και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συμβολή του στο έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. «Με αυτήν την συνεργασία έχουμε ήδη 16 νέους δότες και θα δώσουμε ζωή σε 16 νέα παιδιά» τόνισε η κ. Βαρδινογιάννη και σημείωσε ότι «θα είμαι δίπλα στην Εκκλησία και στην Αρχιεπισκοπή για το σημαντικό έργο που επιτελούν».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την κ. Βαρδινογιάννη και προσέθεσε ότι «αξίζει η προσπάθεια και ο κόπος όλων για να βοηθήσουμε τα παιδιά, ώστε να βρουν την υγεία τους».

πρόεδρος ???U????Q?O?????????-?U???ýU ???U????Q?O?????????-?U???ýU ???U????Q?O?????????-?U???ýU

Πηγή:ecclesia

 

TOP NEWS