Προσφορά αγάπης από μαθητές στην Ελευθερούπολη

  • Dogma

Τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως μάζεψαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως

Το πρωί της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιον Κεχαγιά και την Δασκάλα κ. Ειρήνη Σκαρτούλη για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τους μαθητές του σχολείου, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Τραπέζι της Αγάπης της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αφού καλωσόρισε εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους, απηύθυνε λόγο πατρικό αναφερόμενος στην σημασία της φιλανθρωπίας στη ζωή του χριστιανού. Εν συνεχεία επαίνεσε και ευχαρίστησε τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, για την πράξη τους αυτή και ευχήθηκε ο φιλάνθρωπος Θεός να ανταποδώσει την πράξη τους αυτή με κάθε καλό γι αυτούς και τις οικογένειες τους. Τέλος έδωσε στα παιδιά ως ευλογία μια εικονίτσα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου aκαι ένα κομποσκοίνι.

TOP NEWS