Πρώτη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο Καλαμπάκας

  • Dogma
θεία λειτουργία

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων έκανε πράξη τη δέσμευσή της και από το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2016, ξεκίνησε την τέλεση καθημερινής Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας.

Η ενέργεια αυτή της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων γέμισε χαρά του πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν και παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πατέρας Ιωάννης Ζώτος, ενώ παραβρέθηκε και συμπαραστάθηκε στην ακολουθία από το ιερό ψαλτήρι και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων -Καθηγούμενος του Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Νήφων.

θεία λειτουργία

Ήταν πράγματι μια όμορφη πρωτοβουλία της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων και όπως ήδη ανακοινώθηκε από την πλευρά της θα τελείται καθημερινά θεία λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο επί της οδού Ραμμίδη και όπως διαπιστώθηκε οι περίοικοι το χάρηκαν. Το αυτό ένιωσαν και όσοι συνηθίζουν καθημερινά να σταματούν να ανάψουν το κεράκι τους ξαφνιάστηκαν ευχάριστα, καθώς έτσι θωρακίζεται και ενισχύεται η πίστη προς τον Κύριον.

θεία λειτουργία θεία λειτουργία θεία λειτουργία

TOP NEWS