Σε εκλεκτές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ο Δημητριάδος Ιγνάτιος

  • Dogma
ιγνάτιος

Σε σειρά λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων, ενόψει των Χριστουγέννων, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή 10/12.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιγνάτιος λειτούργησε και ομίλησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς. Στη συνέχεια, παρέστη στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στην οποία συμμετείχαν, με εξαιρετική επιτυχία: Η Χορωδία των Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας, υπό την δ/νση της κ. Στάσας Τζάλλα, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ», υπό τη δ/νση της κ. Στάσας Τζάλλα και η Χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου και του Γυμνασίου Ιωλκού, υπό τη δ/νση της κ. Κατερίνας Αποστολοπούλου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Άλλης Μεριάς, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και σε μία πολύ ζεστή μίλησε με θέμα «Το τελειότερο ζευγάρι είναι… τα παπούτσια μας!!!», αποσπώντας την ευγνωμοσύνη των παρευρισκομένων.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ενορίας, σε συνεργασία με την Μουσική Σχολή Τραγουδάρα, με τίτλο «Τα παιδιά μας καλούν». Το πολυπληθές ακροατήριο προσέφερε τρόφιμα, για την ενίσχυση του Σπιτιού Γαλήνης της ενορίας.

Σε κάθε εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους διοργανωτές και να ευχηθεί πατρικώς, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

viber-image viber-image-4 ιγνάτιος viber-image-5

TOP NEWS