Σφοδρή αντιπαράθεση για το τζαμί της Αθήνας ΒΙΝΤΕΟ

  • Dogma

«Το διευρυμένο ιστορικό κέντρο των Αθηνών δεν χωρά χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Αθηναίων το τζαμί» επέμεινε χθες ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος – «Είστε ασυνεπής» απαντά ο κ. Γ. Καμίνης - Για ακροδεξια ρητορική κάνει λόγο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Dogma Newsdesk

«Το διευρυμένο ιστορικό κέντρο των Αθηνών δεν χωρά χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Αθηναίων το τζαμί» επέμεινε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος κατά την συζήτηση στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η αντιπαράθεση των τριών υποψηφίων , του νυν δημάρχου κ. Γ. Καμίνη, του υποψηφίου που στηρίζει η Ν.Δ. κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου και του υποψηφίου που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ο Γ. Σακελλαρίδη, για το θέμα του τεμένους ήταν σφοδρή.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι δεν διαφωνεί με την κατασκευή τζαμιού, αλλά με το χώρο που θα κατασκευαστεί αυτό, προτείνοντας ως ενδεχόμενη τοποθεσία το Σχιστό.

Από την άλλη ο Γ. Καμίνης τάχθηκε υπέρ της οικοδόμησης του τεμένους στον Βοτανικό ώστε με αυτό τον τρόπο να κλείσει το θέμα και να σταματήσει η λειτουργία των 120 παράνομων τζαμιών στην Αθήνα. Ο ίδιος κατηγόρησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο για ασυνέπεια.

Ο Γ. Σακελλαρίδης κατηγόρησε τους συνυποψηφίους του για παιχνίδι με το μίσος και τον φόβο στις γειτονιές της Αθήνας και στρέφοντας τα πυρά του κατά του κ. Σπηλιωτόπουλου είπε:

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει υποπέσει σε ένα μεγάλο σφάλμα για επικοινωνιακούς λόγους, που είναι να μιλάει με έναν ακροδεξιό λαϊκισμό σε ένα ζήτημα στο οποίο δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοιου τύπου νύξεις».

Δείτε την συζήτηση που ξεκινά από το 21΄50΄΄

TOP NEWS