Σκοράρει ο Μητροπολίτης Άρτης (βίντεο)

  • Dogma
άρτης ιγνάτιος

Σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε για καλό σκοπό!

Μια αξιόλογη προσπάθεια εθελοντισμού ξεκίνησαν ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Σύλλογος Τριτέκνων Άρτας με την ονομασία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ» και φυσικά κοντά τους σε αυτή την ενέργεια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Μητρόπολης Άρτης.

Η διάθεση θα γίνει μέσω της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης και της «Εταιρείας Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών».

Στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Κυριακής 24  Ιανουαρίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άρτας (κλειστό γυμναστήριο), πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ των «Φίλων του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας» και των «Φίλων των Τριτέκνων Άρτας» με την οργανωτική βοήθεια του Αθλητικού Ομίλου «Βυζαντινός Άρτας» (Β.Α.Ο. Άρτας).

Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ όσοι προσήλθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δεν πλήρωσαν εισητήριο αλλά έφεραν τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του μπάσκετ, προκαλώντας τα χειροκροτήματα και ζωηρές επευφημίες των θεατών.

Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε την μπάλα του μπάσκετ και από την γραμμή των ελευθέρων βολών, σκόραρε! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TOP NEWS