Στην αγωνιστική αιμοδοσία αγροτών ο Κυνουρίας Αλέξανδρος (βίντεο)

  • Dogma
αιμοδοσία

Ευλογίες και ευχαριστίες από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο για την εθελοντική αιμοδοσία αγροτών σήμερα στην Τρίπολη.

Μία διαφορετική μορφή κινητοποίησης διάλεξαν για σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, οι αγρότες του μπλόκου των διοδίων της Νεστάνης σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Αρκαδίας. Προχώρησαν με την αρωγή του Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ σε εθελοντική αιμοδοσία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τρίπολη και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα.

Μία αιμοδοσία που γίνεται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” και το αίμα θα διατεθεί για παιδιά που έχουν νεοπλασματικές παθήσεις και μεσογειακή αναιμία.

Το χώρο που πραγματοποιείται η αιμοδοσία επισκέφθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος για να δώσει την ευλογία του και να ευχαριστήσει τους πρωτεργάτες αλλά και να καλέσει τον κόσμο να πάρει μέρος σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία.

Άλλωστε η χώρα μας έχει μεγάλη ανάγκη από αίμα και θα πρέπει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να διαθέσουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας για να προσφέρουμε ζωή στα παιδιά και σε όποιον έχει ανάγκη.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο από την εθελοντική αιμοδοσία:

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

TOP NEWS