Στο μπλόκο των αγροτών ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Γρεβενών (VIDEO)

  • Dogma
μητροπολίτης γρεβενών

Από μπλόκο των αγροτών στην Εγνατία οδό έστειλε ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης ο Μητροπολίτης Γρεβενών.

Στο μπλόκο των αγροτών στην Εγνατία οδό στον ανατολικό κόμβο της πόλης, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη.

γύθειο

 

«Είμαι και ήρθα σαν πατέρας να δω τα παιδιά μου και να σας πω ότι είμαι μαζί σας. Αυτή την στιγμή τα παιδιά μου είναι στον δρόμο και εγώ σαν πνευματικός τους πατέρας πρέπει να είμαι κοντά τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

«Όποιος δεν πέρασε από φτώχεια, από πείνα, από στέρηση δεν μπορεί να καταλάβει τον άλλον. Πως θα καταλάβει ο χορτάτος τον πεινασμένο», τόνισε σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Γρεβενών.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την παρουσία του Μητρόπολίτη Γρεβενών στο μπλόκο των αγροτών:

 

Κατόπιν αυτής της κίνησης συμπαράστασης το Δ.Τ. της Συντονιστικής Επιτροποής Γεωργοκτηνοτρόφων ΠΕ Γρεβενών εξέδωσε την ακολουθη ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε το Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη Γεώργιο που κατά την ώρα του κλεισίματος της Εγνατίας οδού βρέθηκαν κοντά μας , για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους αλλά και ταυτόχρονα να δώσουν τα εύσημα τους προς τους γεωργοκτηνοτρόφους που ενώ κλείνουν την Εγνατία Οδό , δεν δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς καθώς πάρα μόνο συμβολικά κλείνει ανά είκοσι λεπτά.

ΣΥΝΤΟΝΟΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Πηγή: greveniotis.gr

TOP NEWS