Στον Λαρίσης Ιγνάτιο, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΕΙ

  • Dogma
λαρίσης

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΕΙ Λάρισας Πρύτανης κ. Παναγίωτης Γούλας συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, στο επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΤΕΙ Λαρίσης Πρύτανη κ. Παναγιώτη Γούλα και τον ευχαρίστησε για την έως τώρα αγαστή συνεργασία τους και την πραγματική βοήθεια του προς το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο πρόσωπο του κ. Γούλα, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης συναντούσαμε πάντοτε τον άριστο εκπαιδευτικό, τον καλό κι ευλογημένο αδελφό και συμπαραστάτη και τον πρόθυμο Διδάσκαλο με το άγρυπνο ενδιαφέρον προς τον κάθε φοιτητή και κυρίως προς τους ενδεείς και απόρους νέους που στηρίζονταν στην δική του πάντοτε αρωγή και βοήθεια.
Από την πλευρά του ο κ. Πρύτανις ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, για την καλή τους συνεργασία και τις κοινές προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προεδρίας του, τονίζοντας ότι αγαπά πολύ και σέβεται την Εκκλησία και προσωπικά τον Σεβασμιώτατο και το ιερατείο και εδήλωσε πως θα συνεχίσει να ευρίσκεται αρωγός στην Εκκλησία, τους νέους και το θεάρεστο έργο της.

goulas-715x400 goulas-1

TOP NEWS