Στον Βόλο σήμερα ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware

  • Dogma

Την ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα επισκεφθεί σήμερα ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware. Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, όπου θα αποδοθούν βυζαντινοί εκκλησιαστικοί ύμνοι από τον βυζαντινό χορό Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου.

Την ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα επισκεφθεί σήμερα ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware. Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, όπου θα αποδοθούν βυζαντινοί εκκλησιαστικοί ύμνοι από τον βυζαντινό χορό Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware ως εκκλησιαστική και θεολογική προσωπικότητα». Αργότερα, θα απονεμηθεί στον Μητροπολίτη Διοκλείας ο Μεγαλόσταυρoς και τιμητικό Δίπλωμα της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών και ο τιμώμενος ιεράρχης θα μιλήσει με θέμα: «Η μαρτυρία της ορθόδοξης θεολογίας στη Δύση. Τι μπορούμε να συνεισφέρουμε και τι μπορούμε να μάθουμε»

Αύριο Κυριακή 22/11 θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Διοκλείας κ. Καλλίστου, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Μητροπολίτες Κίτρους κ. Γεώργιος και Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

TOP NEWS