Συνάντηση συμμαθητών για τον Αργολίδος Νεκτάριο

  • Dogma
αργολίδος νεκτάριος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου.

Κατά τη Θεία Λειτουργία, όπου χοροστατούσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος, ανάμεσα στους πιστούς βρίσκονταν συμμαθητές του, κάποιους από τους οποίους είχε πολλά χρόνια να συναντήσει.

Παρόλο που έχουν συμπληρωθεί 46 χρόνια από την τελευταία φορά που κάθισαν στα θρανία της τάξης τους, εξακολουθούν να διατηρούν στενή επαφή.

Ετσι, χθες, οι απόφοιτοι του 1970 από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων και Θηλέων Αμαρουσίου πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν έκπληξη στον μητροπολίτη και πήραν ξημερώματα το πούλμαν από την Αθήνα για να προλάβουν τη λειτουργία.

«Εχουμε πραγματικά όμορφες μνήμες, γιατί ζήσαμε μαζί αγωνίες, λαχτάρες, απρόοπτα, χαρές. Σας ευχαριστώ πολύ όλους» ήταν τα λόγια του μητροπολίτη, η συγκίνηση του οποίου ήταν έκδηλη.

Οι παλιοί συμμαθητές εκκλησιάστηκαν, θυμήθηκαν τα παλιά και κάποιοι έκλαψαν από την έντονη συγκίνηση. Η συνάντηση έκλεισε με αναμνήσεις από νοσταλγικά γεγονότα, στιγμές με τους καθηγητές, φάρσες και πειράγματα.

 

TOP NEWS