Η συντακτική επιτροπή του Περιοδικού «Θεολογία» στον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
Θεολογία

Σύσκεψη της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θεολογία» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρουσία του Διευθυντή του Κλάδου Εκδόσεων της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ε.Μ.Υ.Ε.Ε.) Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, του Διευθυντή Σύνταξης κ. Αλέξανδρου Κατσιάρα και Γραμματέα της Ε.Μ.Υ.Ε.Ε. Αρχιμ. Διονυσίου Χατζηαντωνίου.

Συμμετείχαν τα μέλη της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Θεολογία: Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, Αρχιμ. Γρηγόριος Παπαθωμάς, Καθηγητής, Διευθυντής του Ιστορικού Τομέα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Πρωτοπρ. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής Τομέα Ηθικής και Κοινωνιολογίας του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Κωνσταντίνος Λιάκουρας, Καθηγητής, Διευθυντής του Τομέα Πατερικών Σπουδών, Ιστορίας Δογμάτων και Συμβολικής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., κ. Ειρήνη Χριστινάκη, Καθηγήτρια του Τομέα Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., κ. Βασίλειος Τσίγκος, Καθηγητής του Τομέα Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, Καθηγητής Λειτουργικής, Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Τη συντακτική επιτροπή απασχόλησαν τρέχοντα ζητήματα, ο προγραμματισμός των επόμενων τευχών και η επικαιροποίηση του περιοδικού, ενώ αμέσως μετά ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS