Σύσκεψη Φθιώτιδος Νικολάου με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους

  • Dogma
φθιώτιδος

Τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους των 14 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος συνεκάλεσε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το πρωί,  εν όψει των αγίων ημερών του Δωδεκαημέρου,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και για πολύ ώρα συσκέφθηκαν στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού – Πνευματικού Μεγάρου.

Κύριο θέμα της συνεδριάσεως ήταν η πλήρωση των Ενοριών εκείνων που στερούνται Εφημερίου και ο  Ποιμενάρχης Φθιώτιδος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα συνεχώς αυξανόμενα εφημεριακά κενά.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφασίσθηκε ότι   όλες οι Ενορίες, οι οποίες στερούνται εφημερίου θα  εξυπηρετηθούν, προκειμένου ακόμη και στα απομεμακρυσμένα χωριά, να μεταφερθεί το χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού και να έχουν την δυνατότητα όλοι οι πιστοί να   μετάσχουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους και  δι’ αυτών όλους τους ιερείς για τον υπεράνθρωπο κόπο που θα καταβάλουν αυτές τις ημέρες και διένειμε σε όλους ένα ιδιαιτέρως ωφέλιμο βιβλίου Ποιμαντικού και λειτουργικού ενδιαφέροντος.

Μετά την λήξη της συσκέψεως ο Ποιμενάρχης μας και οι   Αρχιερατικοί  Επίτροποι επεσκέφθησαν  τους χώρους του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας που βρίσκονται πλησίον της αιθούσης Συνεδριάσεων.

φθιώτιδος img_0020_74 img_0017_80 img_0014_81 img_0011_91 img_0010_84 img_0006_100

TOP NEWS