Τα «Καλάθια Αγάπης» ταξιδεύουν στην Τρίπολη

  • Dogma
καλάθια αγάπης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνονται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, ΕΣΑΚΕ, η εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης».

Τα «Καλάθια Αγάπης» οργανώνονται για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών στις πόλεις στις οποίες αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τη φετινή σεζόν την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ συνδράμει και ο ΠΣΑΚ.

Την προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο Δήμος Τριπόλεως και η Ιερά Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, καλούν τους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης  από τις 16:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης Αρκαδικός – Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα με στόχο ένα φωτεινό χαμόγελο για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Δύο καλάθια θα τοποθετηθούν στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης και ένα καλάθι στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τρίπολης  από το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαριου, ενώ ο ΕΣΑΚΕ θα κάνει την δική του προσφορά για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών στο πλαίσιο του προγραμμάτος του Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Βάλε κι εσύ το δικό σου καλάθι αγάπης και στήριξε την προσπάθεια για ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

 

 

TOP NEWS