Θεμελίωση Πνευματικού Κέντρου Αγ. Νικάνδρου Αριδαίας

  • Dogma
νικάνδρου

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στις 1.00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θεμελίωσε το Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας.

Στην τελετή της θεμελίωσης του Πνευματικού Κέντρου τους Αγίου Νικάνδρου παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Ι.Ναού Αρχιμ. Στέφανος Δέβρελης, ο  Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης Αρχιμ. Μάξιμος Χατζής, ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Δ. Μπίνος, κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Το υπό ανέγερσιν Ενοριακό Κέντρο, καρπός πολυετούς προετοιμασίας, αποτελεί διακαή πόθο των ενοριτών αλλά και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, επειδή θα καλύψει πολλαπλές πνευματικές, φιλανθρωπικές και διοικητικές ανάγκες. Θα εκτείνεται σε έκταση 500 τ.μ. (ισόγειο) με χώρους κατάλληλους για δεξιώσεις, ομιλίες, κατηχητικές συνάξεις, φιλανθρωπικές δραστηριότητες κ.ά. Επίσης στον χώρο αυτόν θα στεγάζονται τα γραφεία της ενορίας και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αριδαίας.

5wDSC_1240 2wDSC_1215 νικάνδρου

TOP NEWS