Η Θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο

  • Dogma
Θεολογία

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Η Θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο» που διοργάνωσε σχολείο στην Ξάνθη στις 18-19 Μαρτίου 2017.

Στο Συνέδριο «Η Θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο» συμμετείχαν 850 περίπου μαθητές από 50 σχολεία από όλη την Ελλάδα (τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιουνίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα), οι οποίοι με την επίβλεψη των καθηγητών τους εκπόνησαν και παρουσίασαν συνολικά 110 εργασίες για ποικίλα θέματα που σχετίζονται με τη σχέση της Θεολογίας με την Ορθόδοξη Παράδοση και Ζωή, την Κοινωνία, την Επιστήμη και την Τέχνη. Όπως και τις άλλες χρονιές, έτσι και φέτος οι εργασίες των παιδιών παρουσίασαν εξαιρετική πρωτοτυπία, δημιουργικότητα και φαντασία, που απέδειξε και πάλι ότι η Θεολογία και το Ορθόδοξο βίωμα μπορούν να εμπνεύσουν τους μαθητές.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11) unnamed

 

 

TOP NEWS