Θυρανοίξια ναού του Οσίου Δαβίδ από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά

  • Dogma

Τα θυρανοίξια νέου Ιερού Ναού αφιερωμένου στον Όσιο Δαβίδ τον Αμυγδαλίτη, πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Κρυονερίου Μελισσοχωρίου, από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη.

Τα θυρανοίξια νέου Ιερού Ναού αφιερωμένου στον Όσιο Δαβίδ τον Αμυγδαλίτη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου της 21ης Νοεμβρίου, στην περιοχή του Κρυονερίου Μελισσοχωρίου, από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη.

Κατά την διάρκεια του Αγιασμού των Θυρανοιξίων και του Αρχιερατικού Εσπερινού, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης, εκπρόσωποι της Κοινότητος Μελισσοχωρίου και αρκετός κόσμος.
Στην ομιλία ο Μητροπολίτης Λαγκαδά εξέφρασε την χαρά του για την γρήγορη αποπεράτωση της ανεγέρσεως του νέου Ιερού ο οποίος θεμελιώθηκε τον περασμένο Ιούνιου και για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκαν μόνο φυσικά μέσα και πρώτες ύλες, ενώ καταλήγοντας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο, ιδιαιτέρως δε τους δύο εφημερίους της περιοχής του Μελισσοχωρίου Αρχιμανδρίτη Δημήτριο Κουκουλεκίδη και τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Παπαθανασίου.

TOP NEWS