Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Μαρίνας στη Μενεμένη

  • Dogma

Στον Ι.Ν Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένη θα βρίσκεται έως τις 14/12 το Ιερό Λείψανο της Αγίας Μαρίνας, ενώ την Παρασκευή 11/12 θα κομιστεί στο ναό και η Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ προς ευλογία των πιστών.

Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρος στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και προσκύνησε το Λείψανο της Αγίας Μαρίνας, το οποίο θα παραμείνει στο Ναό έως την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Κατά τις ημέρες αυτέ ο ναός θα παραμένει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα τελείται Θεία Λειτουργία τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Το πρωί της Παρασκευής, 11 Δεκεμβρίου από τις 08.00 το πρωί και έως τις 10.30 θα κομιστεί στο ναό η Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ προς ευλογία των πιστών.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου, στις 17.00 θα τελεστεί Ιερό Ευχέλαιο, ενώ το βράδυ της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου, στις 20.00 θα τελεστεί Αγρυπνία κατά την Αγιορείτικη τάξη.

Σημειώνεται ότι, ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου βρίσκεται στο τέρμα της οδού Μοναστηρίου κάτω από την αερογέφυρα του ΚΤΕΛ.

TOP NEWS