Τράπεζα ευγνωμοσύνης από την Μητρόπολη Καστοριάς

  • Dogma
μητρόπολη καστοριάς

Μια ξεχωριστή τράπεζα ευγνωμοσύνης παρέθεσε η Μητρόπολη Καστοριάς, ως μια κίνηση ευχαριστίας από πλευράς της στις εθελόντριες που διακονούν καθημερινά την τοπική εκκλησία.

Τράπεζα ευγνωμοσύνης παρέθεσε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας στις κυρίες που εθελοντικά διακονούν στο καθημερινό συσσίτιο της Μητροπόλεως και προσφέρουν από τον πολύτιμο χρόνο τους στη φιλανθρωπία της τοπικής  Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς  κ. Σεραφείμ εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στα πρόσωπα των «μυροφόρων γυναικών», όπως είπε ο ίδιος, αλλά και τις συνεχάρη γιατί οδηγούν με ένθερμο ζήλο τα βήματά τους προς τη διακονία του συνανθρώπου.

Και να γνωρίζετε, σημείωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, ότι αυτά τα βήματα, μετρώνται από άγγελο Κυρίου ένα ένα και μεταφέρονται στον Θρόνο του Θεού ως ευωδία πνευματική.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πατέρες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου για τη δική τους διακονία και προσφορά και ευχήθηκε σε όλους να χαρίζει ο Χριστός μας υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους.
 

TOP NEWS