Βοήθεια του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Ελαιώνα

  • Dogma
ελαιώνα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 μία ακόμη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Μητρόπολης Δημητριάδος, για την ενίσχυση των φυλακισμένων γυναικών και των παιδιών τους που κρατούνται στη φυλακή Ελαιώνα Θηβών.

Για πολλοστή φορά ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ της Ι. Μ. Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημά του – πραγματοποίησε την νέα αποστολή, με τη βοήθεια των συνεργατών – εθελοντών του Συλλόγου. Με φορτηγάκι  της Τοπικής μας Εκκλησίας μεταφέρθηκαν στη Θήβα και παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσία της φυλακής μια μεγάλη ποσότητα σε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Η κρίση έχει αγγίξει και όλους τους χώρους κράτησης. Οι κοινωνικές υπηρεσίες των χώρων αυτών ζητούν βοήθεια από την Εκκλησία (οικονομικά βοηθήματα, ενδύματα, υποδήματα, είδη καθαριότητος, τηλεκάρτες, τσιγάρα κ.α.). «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», αφού εξασφαλίσει τα αναγκαία για τους απόρους κρατουμένους των τοπικών φυλακών, προσφέρει με αγάπη διάφορα αναγκαία είδη και σ’ άλλους χώρους κράτησης και φιλοξενίας προσφύγων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Εκκλησίες των Βαλκανίων και της εξωτερικής ιεραποστολής της Εκκλησίας της Ελλάδος).

TOP NEWS