Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (βίντεο)

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι, συναντήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κανταρβουρίας Justin Welby της Αγγλικανικής Εκκλησίας επισκέφθηκε και τον Πανάγιο Τάφο στο Ναό της Αναστάσεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας:

Την πρωίαν της Τετάρτης, 20ης Απριλίου / 3ης Μαίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κανταρβουρίας κ. Justin Welby της Αγγλικανικής Εκκλησίας μεθ᾽ ομάδος συνεργατών και συνοδών αυτού, εν οις ο Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας εις Ιεροσόλυμα Most Rev. Suheil Dawani επεσκέφθη διά προσκύνησιν τον Φρικτόν Γολογοθάν και τον Πανάγιον Τάφον εις τον Ναόν της Αναστάσεως.

Τον Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπον Κανταρβουρίας εδέχθη επί του Φρικτού Γολγοθά ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Παραδραγουμάνου Αρχιμανδρίτου π. Ματθαίου, του Τελετάρχου Αρχιμανδρίτου π. Βαρθολομαίου, του Παρασκευοφύλακος Αρχιμανδρίτου π. Πολυκάρπου και τινων άλλων Αγιοταφιτών και Ναιτών Πατέρων.

0405jer-4 0405jer-5 0405jer-6 0405jer-7

TOP NEWS