Ο Μητροπολίτης Καλαμαριας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (βίντεο)

  • Dogma
μητροπολίτης καλαμαριάς

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς, όπου έγινε δεκτός στην Πατριαρχική αίθουσα από τον Πατριαρχικο Επίτροπο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο.

Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς συνοδευόταν σε αυτό του το ταξίδι από ομάδα προσκυνητών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας:

Την Τετάρτην, 22αν Ιουνίου 2016 ο Πατριαρχικός Επίτροπος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος εδέχθη εις την Πατριαρχικήν αίθουσαν τον παρεπιδημούντα Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνον μεθ’ ομάδος προσκυνητών.

Τον Μητροπολίτην και τους προσκυνητάς εκαλωσώρισεν ενθέρμως ο Σεβασμιώτατος, μεταφέρων τας ευχάς του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, ευρισκομένου εις την εν Κρήτη Αγίαν και Μεγάλην Σύνοδον της Ορθοδοξίας και εν συνεχεία ετόνισεν την σημασίαν του Προσκυνήματος αυτών εις την Αγίαν Γην.

Εν συνεχεία ωμίλησεν διά βραχέων ο Μητροπολίτης Ιουστίνος, ευχαριστών τον Σεβασμιώτατον Ησύχιον διά την αγάπην αυτού και τονίζων την γνωστήν και δεδομένην ιδικήν του αγάπην και των προσκυνητών διά τα Πανάγια Προσκυνήματα και το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων.

Επί τούτοις, ο Πατριαρχικός Επίτροπος προσέφερεν εις τον Μητροπολίτην Ιουστίνον αρχιερατικόν εγκόλπιον επ’ευκαιρία και της επετείου της ενθρονίσεως αυτού και εις τους προσκυνητάς επέδωσεν Ιεροσολυμιτικάς ευλογίας και κατευώδωσεν αυτούς διά την συνέχισιν του προσκυνήματος αυτών.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:

 

TOP NEWS