Ποιμαντικό πρόγραμμα Μητροπολίτη Καρπενησίου

  • Δόγμα

Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου, από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου η αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας, του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού και του αγίου Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου. Ο σεπτός ποιμενάρχης μας θα μεταβεί στο Λημέρι Ευρυτανίας, όπου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (4/12) και ώρα 17.30 θα χοροστατήσει ο επίσκοπος στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Οσίου θεοφόρου πατρός ημών Σάββα του Ηγιασμένου στο ιδιόκτητο παρεκκλήσιο του π. Σάββα Χριστοδουλιά, στο Καρπενήσι. Την Κυριακή 5/12 θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα τελέσει αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο παρεκκλήσιο.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα μεταβεί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας για να συνεορτάσει με τους κατοίκους της περιοχής τον Άγιο Νικόλαο επίσκοπο Μύρων της Λυκίας τον Θαυματουργό στον πανηγυρικό εσπερινό. Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο της ενορίας του Προφήτου Ηλία Καρπενησίου, προς τιμήν του Αγίου Νικολάου.

ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ

Εκ του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως

TOP NEWS