Γ΄ Στάση Χαιρετισμών από τον Μαρωνείας Παντελεήμων

  • Dogma
παντελεήμων

Στην ακολουθία της Γ’ Στάσης των χαιρετισμών στην Κομοτηνή, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Χθες Παρασκευή, 1ην Απριλίου,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθίαν της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον.

Στις 11 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Π χοροστάτησε στην ακολουθία εις το εντός του κλειστού καταστήματος (Φυλακών) Κομοτηνής Παρεκκλήσιον του Αγίου Ελευθερίου, όπου ευχήθηκε εις τους κρατουμένους και επικαλέστηκε την εξ Ύψους δύναμιν προς τους φύλακας και το διοικητικόν προσωπικόν διά την απρόσκοπτον συνέχισιν του έργου αυτών.

Περί ώραν 12ην μεσημβρινήν εις την Σχολήν Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου ευχήθηκε εις τους σπουδαστάς, τους Αξιωματικούς και το προσωπικόν και επικαλέστηκε την πρεσβείαν της Κυρίας Θεοτόκου προς ενίσχυσιν και ενδυνάμωσίν των.

Περί ώραν 7ην απογευματινήν εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Γεωργίου Προσκυνητών, όπου ανεφέρθη εις το πρόσωπον της Κυρίας Θεοτόκου, επεσήμανε δε το πλήθος των αρετών Της ώστε να γίνη δοχείον της Θείας Χάριτος και προσεκάλεσε τους πιστούς να αντλήσουν δύναμη και χαρά από την πνευματική μας Μητέρα ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα της Τεσσαρακοστής και να αξιωθούμε να φθάσουμε να προσκυνήσουμε και την Αγίαν Ανάστασιν.

TOP NEWS