Aπίστευτο! Βέβηλοι εκλεψαν λείψανα Αγίων από Παρεκκλήσι – Βίντεο

  • Dogma
ελπίς

Μια άκρως περίεργη κλοπή σημειώθηκε το ξημερώματα της Τρίτης στο εκκλησάκι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ». Ιερόσυλοι δεν  αρκέστηκαν στο ποσό που περιείχε το παγκάρι.  Αφαίρεσαν θρασύτατα την σκευοθήκη, η οποία περιείχε ιερά λείψανα Αγίων, καθώς επίσης 8 επίχρυσα κηροπήγια και τρία τάματα.

Οι βέβηλοι… ποντικοί έβαλαν στο στόχαστρό τους εκτός από το παγκάρι τα ιερά λείψανα του  Αγίου Λουκά και του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, καθώς επίσης τρία τάματα (2 επίχρυσα χέρια και ένα πόδι), αλλά και οκτώ επίχρυσα κηροπήγια!

Τόσο ο Ιερέας του ναού, όσο και η επίσημη Εκκλησία, αλλά και ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος δεν έχουν πάρει ακόμα καμία θέση, ενώ η  ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για πλημμελή φύλαξη του Νοσοκομείου στην  ανακοίνωσή της.

» Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει επαρκή φύλαξη. Υπάρχον 8 υπάλληλοι προσωπικό ασφαλείας. Οι τρεις με σύμβαση εργασίας από το Νοσοκομείο και οι πέντε από ιδιωτική εταιρεία. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αντί να ενισχύσει το Νοσοκομείο με προσωπικό φύλαξης όπως και τις άλλες υπηρεσίες στήριξης του Νοσοκομείου, συνάπτοντας συμβάσεις εργασίας επανέφερε από την πίσω πόρτα τους εργολάβους», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ.

Στον αντίποδα πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι η ΠΟΕΔΗΝ χρησιμοποιεί το γεγονός «ως επικοινωνιακό παιχνίδι».

Τι απαντά το Νοσοκομείο:

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ»  διερευνά υπόθεση κλοπής για την οποία έως σήμερα δεν έχει επίσημη σχετική ενημέρωση από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου.

Τονίζεται ότι το Νοσοκομείο, όλα τα τελευταία χρόνια, καλύπτεται πλήρως από προσωπικό φύλαξης, το οποίο εγγυάται αποτελεσματικά την ασφάλεια των χώρων, υποδομών, ασθενών και επισκεπτών του Νοσοκομείου. Απόδειξη, ότι κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με θέμα ελλιπούς ασφάλειας δεν έχει μέχρι σήμερα συμβεί.

Συνεπώς, κάθε προσπάθεια σύνδεσης οποιουδήποτε συμβάντος λαμβάνει χώρα, με τη γενικότερη ασφάλεια του Νοσοκομείου είναι κακόβουλη και έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το Νοσοκομείο  και τους εργαζομένους  του Νοσοκομείου.

 

Δείτε βίντεο από το Εκκλησάκι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης:

 

TOP NEWS