Ο Αρχιεπίσκοπος στην εταιρεία Χαΐτογλου

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Συνεδρίου Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον Μακαριώτατο συνόδευαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ε. Φωτόπουλος και πλήθος βουλευτών και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τη Διοίκηση της εταιρείας στους χώρους του εργοστασίου, να συζητήσουν για την ιστορική διαδρομή της επιχείρησης, αλλά και να ενημερωθούν για τα πρόσφατα επιτεύγματα και τις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Η επίσκεψη του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ η οποία, περισσότερα από 90 χρόνια, ανταποκρίνεται με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης στις ανάγκες της εποχής, συμβάλλοντας στην οικονομική ζωή της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

TOP NEWS