Παρουσίαση Πρακτικών Ε΄Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821

  • Dogma
εκκλησίας

Η Επίσημη παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Ε΄Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Ι­ερά Σύ­νο­δος της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος σάς προ­σκα­λεί στην επίσημη πα­ρου­σί­αση του Τό­μου του Ε΄ Δι­ε­θνούς Επιστη­μο­νι­κού Συ­νε­δρίου με θέμα: Ο διεθνής περίγυρος και ο φιλελληνισμός κατά την Ελληνική Επανάσταση»,που θα πρα­γμα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 13 Μαρ­τίου 2018, ώρα 18:30 στην Αί­θουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (ο­δός Ιασίου 1, Αθήνα)

ΠΡΟ­ΓΡΑΜΜΑ ΕΚ­ΔΗ­ΛΩ­ΣΕΩΣ
· Χαι­ρε­τι­σμός του Μα­κα­ρι­ω­τά­του Αρ­χιε­πι­σκό­που Α­θη­νών και πά­σης Ελ­λά­δος κ. Ι­ε­ρω­νύ­μου.

ΕΙ­ΣΗ­ΓΗ­ΤΕΣ

· Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, Μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.

· Ο Ελ­λο­γι­μώτατος κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

· Ο Ελλογιμώτατος κ. Άγγελος Συρίγος, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

· Κα­τα­λη­κτή­ριος χαι­ρε­τι­σμός του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Μη­τρο­πο­λί­του Δη­μη­τρι­ά­δος και Αλ­μυ­ρού κ. Ι­γνα­τίου, Προ­έ­δρου της Ει­δι­κής Συ­νο­δι­κής Ε­πι­τρο­πής Πο­λι­τι­στι­κής Ταυ­τό­τη­τος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πα­νοσιολογιώτα­τος Αρ­χι­μαν­δρί­της κ. Βαρ­θο­λο­μαίος Αν­τω­νίου – Τρι­αν­τα­φυλ­λί­δης, Γραμ­μα­τεύς της Ειδ.Σ.Ε Πο­λι­τι­στι­κής Ταυ­τό­τη­τος.

Πληροφορίες:

Γραφείο Ειδ.Σ.Ε. Πολιτιστικής Ταυτότητος (τηλ. ε­πι­κοι­νω­νίας: 210-7272212/3/4/5)

 

TOP NEWS