Υλικά
ελαιόλαδο
Λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Πηγή: https://www.tovima.gr/
- Ανακατεύουμε για 2 – 3 λεπτά να μαραθούν ελαφρά.
- Προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε να λαδωθεί.
- Προσθέτουμε το ζωμό χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας τακτικά γιατί πιάνει το ζυμαρικό, για 10 λεπτά έχοντας τη κατσαρόλα σκεπασμένη.
- Βάζουμε τα θαλασσινά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά έως ότου ανοίξουν τα μύδια και κοκκινίσουν οι γαρίδες.
- Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε με λεμόνι.