Dogma

Ιερέας – Κάτω Πατήσια: Απίστευτες αποκαλύψεις – «Είχα σχέση από τα 16 μου μαζί του»

Στις δικαστικές αίθουσες οδηγήθηκε το πρωί τηςΤρίτης 25 Ιανουαρίου ο 37χρονος Ιερέας ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση 16χρονης κοπέλας στα Κάτω Πατήσια,προκειμένου να απολογηθεί. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να κριθεί προσωρινά κρατούμενος και να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου είχε όλο το ρεπορτάζ απ’ όσα συνέβησαν σήμερα κατά την απολογία του Ιερέα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει μια νέα αποκάλυψη, καθώς έξω από τις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε μια νεαρή κοπέλα η οποία και υποστήριξε πως είχε σχέση από τα 16 με τον Ιερέα με την θέλησή της.

Όλες τις λεπτομέρειες παρουσίασε η Ηρώ Καριοφύλλη στο T-Live: «Παρουσιάστηκε μια ακόμη κοπέλα, 18 ετών σήμερα η οποία αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Ιερέα από τα 16 της χρόνια, όπου και τον είχε γνωρίσει στο καταχτητικό. Στη συνέχεια μάλιστα η κοπέλα αποκάλυψε πως είχε σχέση και σεξουαλικές επαφές με τον Ιερέα με τη θέλησή της, ο οποίος μάλιστα της είχε δώσει δουλειά, babysitter προκειμένου να προσέχει τα παιδιά του».

Ο Ιάσονας Τζόλης βρέθηκε έξω από τις δικαστικές αίθουσες όπου και μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις: «Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του 37χρονου Ιερέα μπροστά στον ανακριτή, με τον ίδιο να περιμένει στη συνέχεια έξω από το ανακριτικό γραφείο, καθώς στη συνέχεια σειρά πήρε μια κοπέλα η οποία θέλησε να καταθέσει υπέρ του 37χρονου. Πρόκειται για μια γυναίκα από την Ενορία η οποία βρισκόταν συχνά στον Ιερό Ναό, όπου και γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις.

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε και η σύζυγος του Ιερέα, ο πατέρας του, αλλά και πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί σε περίπτωση που χρειαστεί να καταθέσουν», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπή T-Live.