Dogma

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Η Θεομήτωρ» αριστεύουν!

Τα εκπαιδευτήτια "Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ", Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο- Γυμνάσιο- Λύκειο, βρίσκονται κοντά στα παιδιά 75 χρόνια. Με συνέπεια, συντονισμένο σχεδιασμό, αυτοκριτική, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις κάθε εποχής και προσφέρουν στα παιδιά τα σημαντικότερα εφόδια για την πρόοδο, το ήθος και τη μόρφωσή τους. Παράλληλα, με τους γνωστικούς στόχους δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη της κριτικης τυς σκέψης και στην καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους. 

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Εκπαιδευτήρια «Θεομήτωρ» σχετικά με τις επιτυχίες που σημείωσαν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι και δοκιμάστηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο, στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ όλης της χώρας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων: 

Με την άψογη συνεργασία των γονέων, την άοκνη φροντίδα των αδελφών, τη σωστή καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού του Σχολείου, αλλά και τη συστηματική μελέτη των μαθητών, φθάσαμε σήμερα, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων 2022, να χαιρόμαστε όλοι την επιτυχία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που για μια ακόμη φορά άγγιξε το 100%.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας! Τους ευχόμαστε καλές σπουδές  κάτω απο την σκέπη και την προστασία της Εφόρου των Εκπαιδευτηρίων, της Παναγίας μας!