Dogma

Υπέροχη παντζαροσαλάτα

Αρχικά, βράζουμε τα παντζάρια με τη φλούδα τους. Μετά την αφαιρούμε, πιέζοντας τα και αφού κρυώσουν τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη.

Η συνταγή για το καλύτερο συνοδευτικό που θα απογειώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την υπέροχη παντζαροσαλάτα και θα ξετρελαθείτε. Έχει υπέροχη υφή και πεντανόστιμη γεύση!

Υλικά συνταγής

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, βράζουμε τα παντζάρια με τη φλούδα τους.

Μετά την αφαιρούμε, πιέζοντας τα και αφού κρυώσουν τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη.

Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, έπειτα προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου και τα καρύδια και αφήνουμε για το τέλος τον άνηθο, το πιπέρι και το αλάτι.

Τέλος, στο μείγμα που σχηματίστηκε, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και την ξινή κρέμα και ανακατεύουμε αργά.

Η παντζαροσαλάτα μας είναι έτοιμη.

Πηγή: https://www.supersyntages.gr/