Dogma

Ο Κηφισίας Κύριλλος στην Παναγία την Χοζοβιώτισσα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους βρέθηκε ο Ποιμενάρχης  Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, με αφορμή την έλευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Χοζοβιωτίσσης

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους βρέθηκε ο Ποιμενάρχης  Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, με αφορμή την έλευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Χοζοβιωτίσσης, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο νησί της Αμοργού.

Ο Ποιμενάρχης Κηφισίας κ. Κύριλλος, προεξήρχε στον Αναστάσιμο Εσπερινό συμπαραστατούμενος απο τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Χοζοβιωτίσσης Πανοσ. Αρχιμ. π. Σπυρίδωνα Δεναξά και τους εφημερίους του Ιερού Ναού και συνοδευόμενος από τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο π. Ιάκωβο Χρόνη.

Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης Κηφισάις αναφέρθηκε στα σύγχρονα κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα, στα οποία οι άνθρωποι οφείλουμε να έχουμε συμπαραστάτη τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, και την Παναγία Μητέρα μας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο κ. Κύριλλος συνδέεται συναισθηματικά και πνευματικά με τον ως άνω Ιερό Ναό, καθώς διετέλεσε εφημέριος από του έτους 1993 έως του έτους 1995.

 

Φωτογραφία αρχείου