Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, με έναρξη στις 14:00, η Βιβλιοθήκη της Κομητείας “Nicolae Milescu Spătarul” στο Βασλούι θα φιλοξενήσει το συνέδριο με θέμα “Χρειαζόμαστε ακόμα τη θρησκεία στον 21ο αιώνα;”
Καλεσμένος της συνάντησης είναι πανεπιστημιακός συνεργάτης. Ο Δρ. Constantin Iulian Damian, επικεφαλής του Τμήματος Ιστορίας των Θρησκειών στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή “Dumitru Stăniloae” στο Ιάσιο και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου “Alexandru Ioan Cuza” στο Ιάσιο.
Η συνάντηση, την οποία συντονίζει ο κ. Gelu Bichineț, διευθυντής της Κομητειακής Βιβλιοθήκης, είναι μέρος της σειράς εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Απογεύματα στο Βασλούι», που συντονίζει ο Καθ. Παν. Δρ. Constantin Dram, από το Πανεπιστήμιο «Alexandru Ioan Cuza» στο Ιάσιο.
