Άρης Σερβετάλης: Μετά το «Είσαι το Ταίρι μου», πίστεψα στον Θεό

  • Dogma
άρης σερβετάλης

Για τον τρόπο που η αναγνωρισιμότητα, η οποία του χαρίστηκε απλόχερα μέσα από το ρόλο του Λαζάρου στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», αλλά και ο τρόπος που κλήθηκε να τη διαχειριστεί, τον οδήγσαν στο δρόμο του Θεού, μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής», εξομολόγηθηκε ο ‘Αρης Σερβετάλης.

Μιλώντας για τον τρόπο που κλήθηκε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα ο Άρης Σερβετάλης, σημείωσε μεταξύ άλλων:  «Για μένα αυτό που συνέβη μετά το ”Είσαι το ταίρι μου”  ήταν πολύ έντονο κι ένιωσα την ανάγκη να κρατήσω κάποιες αποστάσεις. Είχε εκτόπισμα όλο αυτό για τη φάση στην οποία βρισκόμουν. Είχα προτάσεις, αλλά χρειαζόμουν χρόνο για να το διαχειριστώ. Έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου».

Σήμερα, ο Άρης Σερβετάλης δηλώνει ότι έχει έρθει πιο κοντά στο Θεό και αποκαλύπτει τη σχέση του με την εκκλησία. «Πιστεύω. Πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», υπογράμμισε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Πότε έγινε η μεταστροφή του; «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν είχε σχέση με το σίριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Πηγή: Περιοδικό Down Town

TOP NEWS