Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στο Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος

  • Dogma
εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου το απόγευμα στο ομορφό και καταπράσινο  προαύλιο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Αργύρη Πετρή –  Στέγη Γερόντων Στυλίδος» η συναυλία παραδοσιακής μουσικής που συνδιοργάνωσαν η μεικτή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λαμίας και η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδος.

Οι δυο χορωδίες παρουσίασαν μια σειρά παραδοσιακών τραγουδιών απ’ όλη την Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους επισκέπτες αλλά και τους γέροντες και το προσωπικό του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως  Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος,  ο χοράρχης κ. Ευθύμιος Τσούμας, και η κ Σταματίου τρόφιμος,  η οποία απήγγειλε  ποιήματα και ανέγνωσε πεζά κείμενα.

Στο τέλος της εκδηλώσεως οι γέροντες γεμάτοι χαρά και κέφι χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια και δυο από τους τροφίμους τραγούδησαν ηπειρώτικα και νησιώτικα τραγούδια.

Η όμορφη Εκδήλωση έκλεισε με  πλούσιο κέρασμα προς όλους προσφορά του συλλόγου Γυναικών Στυλίδος.

dscn3814 dscn3795 dscn3787 dscn3755 dscn3744 dscn3739 dscn3739 (1)

TOP NEWS